Originálne darčeky z fotiek pre radosť

11.10.2022

@Admin

Banner-foto-1.jpg

Jedna fotka povie viac ako tisíc slov. O čo bude mať väčšiu hodnotu, keď ju darujete ako originálny darček niekomu, koho si vážite. Darčeky z fotiek pripomenú nielen špeciálne zážitky s milovanými osobami, ale často nás aj rozosmejú. Inšpirujte sa našimi tipmi na foto darčeky pre radosť.

Stolové kalendáre s jedným alebo dvoma týždňami na stránke<br>
Stolové kalendáre s jedným alebo dvoma týždňami na stránke

Od zásnub, cez svadby a výročia, až po iné sviatky, sú darčeky z fotiek premysleným a sentimentálnym spôsobom, ako si v pamäti zachovať obľúbené momenty. Práve fotografie oživia dávno zabudnuté spomienky z prvých rande či spoločných chvíľ.

Fotografie zachytávajú všetky nielen veľké, ale aj menšie momenty v našom živote. Nesú v sebe vizuálny príbeh každého dobrodružstva a špeciálnej udalosti.

Darčeky z fotky pre radosť

Nedovoľte, aby vám niekto uchmatol premyslený darček, ktorý plánujete venovať. Pokiaľ si vytvoríte vlastný, nemusíte sa obávať, že sa vypredajú.

Foto darček do nového domu

Sťahujú sa vaši známi a chystáte sa na kolaudačku? Rozmýšľate, čím by ste ich najviac potešili?

Obrazy z fotiek spravidla zútulnia každú miestnosť. Pohrabte sa vo fotografiách a nájdite takú, ktorá sa bude do ich nového hniezdočka dokonale hodiť. Vyberte rodinnú alebo fotografiu s priateľmi a vytlačte pre nich obraz z fotiek na plátne.

Navyše, plátno je natiahnuté na drevenom ráme a tlačené ekologickou vodou riediteľnou farbou.

Prírodné bavlnené plátno, drevený rám, ekologické farby a ručná práca<br>
Prírodné bavlnené plátno, drevený rám, ekologické farby a ručná práca

Fotokniha Lay Flat pre nostalgika

V každej rodine sa nájde osoba, ktorá je citlivá viac ako iní. Tá, ktorá ocení detailne prepracované osobné darčeky.

Fotokniha, ktorá má väzbu Lay Flat, ponúka nový rozmer zážitku. Moderná Lay Flat väzba je exkluzívna plochá väzba fotoknihy s extra hrubými stranami. Vďaka nej sa otvárajú fotoknihy úplne na plocho. Fotografie tak môžete vkladať na celú dvojstránku a prezerať ich bez rušivého ohybu v strede knižky.

Poradíme vám, ako urobiť vlastnú fotoknihu. Využite náš online editor, s ktorým je tvorba jednoduchá a rýchla. Vyberte si ľubovoľné množstvo vašich obľúbených fotografií a vkladajte ich tak, ako sa vám páči najviac.

Program na vytvorenie fotoknihy je intuitívny, samotná tvorba vám tak nezaberie viac ako pár minút.

Prémiová kniha na každú príležitosť<br>
Prémiová kniha na každú príležitosť

Plagát z fotky pre najlepšiu kamošku

Nie ste si istí, čo darovať blízkemu priateľovi alebo priateľke k ich sviatku? Osobný darček je riešením, ktoré neomrzí.

Plagát si objednáte online a v ľubovoľných veľkostiach. Obľúbená je aj veľkoformátová tlač na kvalitnom 200-gramovom papieri do rozmerov 80x120 centimetrov. Pokiaľ máte fotky v dostatočnej kvalite, neváhajte svojim priateľom darovať aj väčšie plagáty.

Všetky plagáty si môžu následne zarámovať alebo zavesiť na stenu bez vŕtania. Samolepiace obrazy na stenu sú často využívaným riešením.

Spríjemnite home office s fotokalendárom

Keďže sa práca na diaľku stáva neoddeliteľnou súčasťou našich životov, je dôležité vytvoriť si pracovný priestor, v ktorom sa nielenže cítime dobre, no bude rovnako upokojujúci ako zvyšok našich domovov.

Štýlový nástenný fotokalendár alebo stolový s menami bude nielen pekným vizuálnym doplnkom, ale aj praktickou pomôckou na zapisovanie dôležitých poznámok.

Zozbierajte fotografie a vytvorte si fotokalendár online v jednoduchom programe. Navyše, vo Fotocopy vám ponúkame možnosť zvoliť si počiatočný dátum vášho kalendára. Ak chcete darovať kalendár v strede roka, netrápte sa tým, že už po pár mesiacoch bude neaktuálny.

Kalendár z vlastných fotografií<br>
Kalendár z vlastných fotografií

Retro foto polaroidy ako dekorácia

Blikajúce svetielka s osobným nádychom zútulňujú akýkoľvek priestor. Foto polaroidy sú moderným a obľúbeným retro doplnkom, ktorý nabral na popularite v posledných rokoch.

Tlačíme ich na kvalitnom hrubom fotopapieri s jemným “retro” filtrom, ktorý na nich tvorí ešte presvedčivejší retro efekt. Doplňte im zaujímavé pozadie a o originálny darček máte postarané.

Polaroidy - vaše fotografie v retro štýle<br>
Polaroidy - vaše fotografie v retro štýle

Tvoríme darčeky pre radosť

Či už ide o rodinné fotografie alebo pamätné foto priateľov z nezabudnuteľných zážitkov, neuchovávajte si ich len v digitálnej podobe. Fyzická forma im dodá nový nádych, ktorý žiadna digitálna obrazovka nevytvorí.

Vytvorte si originálne darčeky z fotiek a darujte blízkym radosť.