Nové dizajny fotokníh vás očaria!

15.03.2023

@Admin

blogovaGrafika-1.png

Fotokniha je krásny spôsob, ako uchovať najvýznamnejšie a najcennejšie spomienky z vašich životných udalostí a zážitkov. Umožňuje zdokumentovať vaše rodinné dovolenky, oslavy narodenín, svadobné momenty, ale aj bežné dni strávené s rodinou a priateľmi. Fotokniha je ako album, ktorý si môžete prispôsobiť podľa seba a urobiť ho o čosi osobnejším.

Sme nadšení, že vám môžeme predstaviť nové, štýlové dizajny na každú príležitosť, na ktorých tvrdo pracovali naši dizajnéri. Nové dizajny na detské fotoknihy sú zaručene unikátne a zároveň krásne a hravé. Detské motívy sú ako stvorené pre rodičov, ktorí si chcú uchovať tie najkrajšie spomienky na svoje malé zázraky.

Detské fotoknihy sú skvelým spôsobom, ako uchovať a zdieľať spomienky na detstvo. V našom editore môžete vkladať vlastné fotografie a popisy, ktoré dokážu vzbudiť spomienky a emócie.

Detské dizajny tu >

Okrem toho sme pridali aj nové grafické motívy lásky, ktoré sú perfektné napríklad pre svadobné fotoknihy. Tieto motívy sú romantické a pritom jednoduché, aby čo najlepšie vynikla vaša fotografia. Fotoknihy sú tiež skvelým spôsobom, ako vytvoriť originálny darček pre vašu drahú polovičku. Stačí vybrať si najkrajšie fotografie z vášho spoločného života a nechať ich vytlačiť do kvalitnej fotoknihy. Takýto darček bude mať pre vašeho partnera veľkú hodnotu a bude slúžiť ako krásna pamiatka na vašu lásku

Motívy lásky tu >

Pripravili sme tiež nové dizajny na rôzne sviatky a príležitosti. Napríklad dizajny na Deň otcov alebo Deň matiek, ktoré sú vhodné ako krásny spomienkový darček. Tieto dizajny sú zaručene zábavné a pritom elegantné, takže si určite nájdete ten správny dizajn pre každú príležitosť.

Motívy na sviatky a príležitosti tu >

Ako si môžete vytvoriť fotoknihu s našimi novými dizajnmi? Je to veľmi jednoduché a rýchle. Naša webová stránka ponúka intuitívny editor, ktorý vám umožňuje pridať svoje fotografie a texty do fotoknihy. Stačí si vybrať jeden z našich nových dizajnov a pridať vaše fotografie. Naše nové dizajny na fotoknihy sú dokonalým spôsobom, ako si prispôsobiť vašu fotoknihu a urobiť ju ešte osobnejšou a unikátnejšou. Využite náš jednoduchý online editor a vytvorte si fotoknihu podľa vašich predstáv. Editor vám umožní jednoducho a rýchlo prispôsobiť dizajn podľa vašich predstáv a následne uložiť rozpracovaný projekt.

Všetky dizajny fotokníh tu >

Čo je to panoramatická fotokniha? Pod týmto názvom sa skrýva exkluzívne prevedenie knižky s plochou väzbou , nazývanou aj ako "Lay-Flat", pri ktorej sa stránky otvárajú na plocho, bez ohybu v strednej časti knihy, čo umožnuje vkladať fotografie aj cez dve strany.

Pre viac tipov a inšpirácie nás sledujte na našom Instagrame. Potešíme sa, ak svoje foto výtvory označíte hashtagom #fotocopysk.