Inšpirujte sa, ako uchovať najkrajšie spomienky na detstvo.

04.04.2023

@Admin

hhh.jpg

Detstvo je obdobie plné nezabudnuteľných zážitkov a dobrodružstiev. Je to vzácne obdobie, ktoré si väčšina z nás pamätá celý život. Práve preto je dôležité uchovať spomienky vašich detí na tento krásny a neopakovateľný čas. Pre rodičov je to najmä vďaka tomu, že si môžu jedného dňa zaspomínať, ako ich deti postupne vyrástli a ako sa menili ich záujmy. V tomto článku vám prinášame niekoľko tipov a rád, ako vytvoriť pre deti krásne spomienky, ktoré im neskôr pripomenú ich ranné detstvo.

1.Fotografie a videá

Fotografie a videá sú klasickým spôsobom, ako si uchovávať spomienky. Rodičia by mali mať fotoaparát vždy po ruke a zaznamenávať neopakovateľné momenty a zážitky svojich detí, ako napríklad oslava narodenín, prvý výlet do prírody alebo návštevu múzea. Fotografie a videá vám  pomôžu si pripomenúť okamihy z detských čias, ktoré môžete neskôr zdieľať so svojimi deťmi.

Vytlačiť fotografie tu >

2. Detské fotoknihy

Detské fotoknihy sú unikátnym spôsobom, ako si uchovať spomienky na detstvo. Tieto knihy sa môžu stať rodinným pokladom, ktorý budete môcť prenášať z generácie na generáciu. V našom online editore môžete vytvoriť fotoknihu, kde môžete pridávať fotografie aj text a tvoriť tak príbehy z detstva vašich detí. Náš tip: do našej panoramatickej fotoknihy môžete vkladať fotografie aj cez dve strany.

Detské fotoknihy tu >

Čo je to panoramatická fotokniha? Pod týmto názvom sa skrýva exkluzívne prevedenie knižky s plochou väzbou , nazývanou aj ako "Lay-Flat", pri ktorej sa stránky otvárajú na plocho, bez ohybu v strednej časti knihy.

3. Kreatívne nápady

Zábavný spôsob, ako uchovať spomienky na detstvo môžu byť napríklad, kreatívne koláže, scrapbooky alebo môžete vyskúšať vytvoriť domáce dekorácie z fotografií. Zaujímavou voľbou sú dizajnové fotoplagáty, do ktorých si môžete vpísať údaje, ako napríklad dátum narodenia. Nové dizajny fotoplagátov budú zaručene krásne vynikať zarámované v detskej izbičke.

Dizajnové plagáty tu >

Pre viac tipov a inšpirácie nás sledujte na našom Instagrame. Potešíme sa, ak svoje foto výtvory označíte hashtagom #fotocopysk.