Fotokalendáre na rok 2024!

19.10.2023

@Admin

fotokalendare_rozne_farby_fotka.png

2024 je za rohom a my máme pre vás fantastický spôsob, ako ho urobiť osobitým a naplneným spomienkami, a to prostredníctvom fotokalendárov! Či už hľadáte perfektný darček pre svojich blízkych alebo jednoducho chcete mať na dosah ruky svoje obľúbené fotografie, fotokalendáre sú tú správnou voľbou. 

Vyberte si ten, ktorý vám vyhovuje najviac - nástenný, stolový alebo americký fotokalendár. 

Nástenné fotokalendáre sú ideálne pre každého, kto chce svoj domov alebo kanceláriu oživiť nezabudnuteľnými fotografiami vo formáte A3 alebo A4. S veľkými, jasnými fotografiami sú tieto kalendáre nielen praktické, ale aj esteticky príťažlivé.

Stolové fotokalendáre sú skvelým riešením pre tých, ktorí majú obmedzený priestor alebo preferujú minimalistický vzhľad. Môžete ich umiestniť na pracovný stôl, nočný stolík, kuchynský pult alebo kdekoľvek, kde potrebujete rýchly prehľad o dátumoch.

Americké kalendáre sú plánovacie kalendáre na stenu. Využijete ich doma aj v práci. Majú prehľadné kalendárium s menami a štátnymi sviatkami s možnosťou dopisovania poznámok alebo vlastných dátumov.

stolový, nástenný a americký fotokalendár
stolový, nástenný a americký fotokalendár

Chceme, aby váš fotokalendár bol naozaj jedinečný, a preto ponúkame množstvo funkcií. 

NOVINKA!! - Zmeny farieb: Ponúkame až 48 rôznych farieb na výber, takže si môžete vybrať tie, ktoré sa najlepšie hodia k vašim fotografiám. Či už preferujete jemné pastelové tóny, výrazné sýte farby alebo elegantnú čiernu - každý mesiac, či týždeň môžete mať inej farby. Výber je na vás.

fotokalendáre s rôznymi farbami na každej strane
fotokalendáre s rôznymi farbami na každej strane

Dopísanie textu: Jednou z funkcií, ktorá určite poteší, je možnosť dopísania vlastného textu. Napíšte vlastné titulky, citáty, poznámky alebo prepíšte svoje meno na prvé miesto v kalendári. Toto je skvelý spôsob, ako pridať osobný dotyk a zároveň si pripomenúť dôležité udalosti. 

vlastny text vo fotokalendári
vlastny text vo fotokalendári

Rôzne rozloženie fotografií: Máte možnosť vytvoriť kalendár s jednou veľkou fotografiou pre každý mesiac alebo použiť viacero menších fotografií, aby ste vytvorili koláž. Toto je skvelý spôsob, ako zobraziť viacero obľúbených momentov.

stolový kalendár s rôznym roložením fotografií&nbsp;<br>
stolový kalendár s rôznym roložením fotografií 

Čierna téma: Pre milovníkov minimalistického dizajnu, ktorí preferujú sofistikovaný a elegantný dizajn, ponúkame čiernu tému fotokalendárov. Táto téma je nielen nadčasová, ale zaručene pridáva štipku elegancie k akejkoľvek fotografii.

čierna téma fotokalendára
čierna téma fotokalendára

Automatické rozmiestnenie fotografií: Ak nemáte čas alebo chuť zaoberať sa rozmiestnením fotografií, môžete využiť našu funkciu automatického rozmiestnenia fotografií jedným klikom. Táto možnosť vám ušetrí čas a zároveň zaručí skvelý výsledok.

funkcia automatického rozmiestnenia fotografií
funkcia automatického rozmiestnenia fotografií

Fotokalendáre sú skutočne jedinečným a osobným spôsobom, ako sa tešiť z nového roka. Tak prečo nezačať rok 2024 s kalendárom, ktorý je plný vášho života, spomienok a radosti?

Začnite plánovať už dnes a vytvorte si svoj vlastný fotokalendár, ktorý bude odrážať vašu jedinečnú osobnosť a štýl!