Ako si vytvoriť kalendár s vlastnými fotkami

11.10.2022

@Admin

nastenny-kalendar-1.jpg

Aj keď často zachytávame nádherné fotografie, ktoré zobrazujú naše dôležité momenty, zvyčajne sa všetky strácajú v digitálnom úložisku s hromadou iných fotografií. Prečo z obľúbených kúskov nevykúzliť ročný kalendár, na ktorý sa môžeme pozerať každý deň? Poradíme vám, ako si vytvoríte kalendár s vlastnými fotkami rýchlo a jednoducho.

Praktický darček z vlastných fotografií<br>
Praktický darček z vlastných fotografií

Najlepšie chvíle života si zaslúžia, aby sme ich oslavovali znova a znova. Vlastný kalendár z fotiek predstavuje skvelý spôsob, ako to urobiť. Získate funkčné umelecké dielo, ktoré môžete využívať každý deň. Personalizovaný kalendár pripomína obľúbené chvíle a vytvára cenný plánovací nástroj.

Prečo si vytvoriť stolový kalendár s vlastnými fotkami?

  1. Je bežné stráviť rok čo rok prezeraním kalendára so všeobecnými fotografiami krajiny alebo mačiatok. Avšak, kalendár s vlastnými fotkami rozžiari akýkoľvek priestor. Ktokoľvek si ho prelistuje, vynoria sa mu desiatky nádherných spomienok.
  2. Ak máte veľkú rodinu, vyrobte narodeninový kalendár pre starých rodičov a súrodencov. V prípade, že radi cestujete, vytvorte si kalendár z fotiek s dovolenkovou tematikou.
  3. Ak sa vám budú brať blízki priatelia, ročný kalendár foto spomienok na priateľstvo s dôležitými dátumami je premysleným spôsobom, ako prejaviť nadšenie z ich významného míľnika.
  4. Personalizované fotokalendáre môžu obsahovať viac než len skvelé fotografie. Do každého mesiaca pridajte obľúbené inšpiratívne alebo vtipné citáty či komentáre k fotografiám a označte špeciálne príležitosti osobnými poznámkami.

Ako vyrobiť vlastný kalendár?

Použite svoje obľúbené fotografie

Aj keď máte fotografie precízne usporiadané v mobile, počítači alebo v reálnom fotoalbume, prezeráte si ich dostatočne často?

Spomeňte si na rodinné udalosti, ako žasnete nad tým, že deti v rodine rýchlo vyrastajú. Využite stolový kalendár s vlastnými fotkami a pridajte k fotografiám text, ktorý vystihuje vašu obľúbenú spomienku.

Pre starých rodičov pripravte kalendár s fotkami ich vnúčat, rodičov obdarujte kalendárom z fotiek z vášho detstva. Možností, aké fotky do kalendára zvoliť, je mnoho.

Zvýraznite dôležité dátumy

Najdôležitejšou funkciou fotokalendára je sledovanie dátumu. Využite prispôsobený kalendár na maximum a zvýraznite dôležité dátumy, ktoré si treba zapamätať. Zahŕňa to narodeniny a výročia či iné osobné pamätné dni.

Nezabudnite ani na nadchádzajúce míľniky alebo udalosti, na ktoré sa tešíte – promócie, odchod do dôchodku, koncert alebo športové podujatie, na ktoré ste čakali mesiace.

obrázok.png

Rozmiestnenie fotiek

Nástenný alebo stolový kalendár s fotkami je akýmsi kompaktným fotoalbumom, ktorý možno umiestniť kdekoľvek.

Rozmiestnite do kalendára fotografie podľa ročného obdobia, mesiaca alebo miesta, kde bola fotografia urobená. Povoľte uzdu vašej fantázii a vytvorte dokonalý príbeh.

Fotokalendáre z Fotocopy

Šablóny fotokalendára

Je pochopiteľné, že nie každý sa vyžíva v grafických prácach. Aj náš editor preto ponúka predpripravené šablóny, ktoré môžete pri vytváraní fotokalendára využiť. 

Používateľsky prívetivá šablóna má nekonečné možnosti pre motívy dizajnu stránok, navrhovanie zaujímavých umiestnení fotiek či farieb tak, aby spolu dokonalo ladili.

Fotokalendár s vlastným počiatočným dátumom

Ak ste sa rozhodli v strede roka, že chcete nový kalendár hneď, nemusíte čakať až do decembra. Svoj kalendár si môžete vytvoriť od ľubovoľného počiatočného kalendárneho mesiaca.

Intuitívny fotokalendár online

Personalizované kalendáre vytvoríte pomocou softvéru na tvorbu kalendárov online. Využite náš jednoduchý systém, v ktorom sa zorientujú aj úplní začiatočníci. Jednoducho doň nahráte fotografie, umiestnite ich podľa preferencií a pošlete k nám na tlač.

Vysokokvalitný papier

Prémiový papier, ktorý používame, umožňuje, aby kalendár s fotkami ožil. Každá strana vyniká jasnými farbami a ostrými obrázkami.

Papier je ťažší, čím sa zabezpečuje to, aby fotografie nepresvitali na druhú stranu.

Vytvorte si vlastný kalendár s fotkami

Na čo ešte čakáte? Pozrite sa do vášho mobilu, vytiahnite odtiaľ ľubovoľný počet vašich obľúbených fotografií a zabavte sa pri tvorbe nového fotokalendára.